Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με βάση τη γνώση, την εμπειρία και ως κύριο συστατικό το στυλ και την ιδιοσυγκρασία του πελάτη, καταλήγουμε στο ύφος των κατασκευών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Οι επισκέψεις στο χώρο του έργου κρίνονται απαραίτητες, τόσο για την επιμέτρηση και την αποτύπωση του χώρου, όσο και για την πραγματοποίηση των δομικών και αισθητικών παρεμβάσεων που θα προσδώσουν το όσο το δυνατόν αρτιότερο αποτέλεσμα.

Η ενεργή συμμετοχή του πελάτη στα παραπάνω στάδια κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας. Η παρουσία ειδικών συνεργατών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών από μέρους του πελάτη είναι ευπρόσδεκτη και επιδιώκεται από την εταιρία μας.

Ακολουθεί ο σχεδιασμός της διαμόρφωσης του χώρου και των επίπλων σε μικροκλίμακα και κατόπιν η παρουσίαση των σχεδίων σε αντιπαράθεση με πραγματικά μικροστοιχεία (σκαλίσματα,κορδόνια, φύλλα καπλαμάδων), ώστε να γίνονται πλήρως κατανοητά από τον πελάτη.

Παρέχεται ηλεκτρολογική και υδραυλική μελέτη του εκάστοτε χώρου, ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κατασκευαστικά, λειτουργικά και αισθητικά άρτιο.

Υποβάλλεται η οικονομική προσφορά στον πελάτη με δυνατότητες επιλογής αποπληρωμής του προϋπολογισμού.

Δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα να παρακολουθεί τα στάδια κατασκευής των επίπλων και του παρέχεται προαιρετικά μίνι σεμινάριο υλικών, τεχνικών βαφής και τεχνοτροπιών.

Σαν έξτρα υπηρεσίες παρέχονται η αντικατάσταση υφασμάτων και υλικών ταπετσαρίας σε παλαιά σαλόνια από έμπειρους τεχνίτες. Επίσης η συντήρηση, το φρεσκάρισμα και η αλλαγή βαφής παλαιών επίπλων, καθώς και η εφαρμογή λουστροπατίνας, γαλλικής χειροποίητης παραδοσιακής πατίνας με βούρτσα και ειδικών βαφών και τεχνοτροπιών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η βασική υπηρεσία της ΚPSGroup είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία μοναδικών κατασκευαστικών προτάσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Με τη χρήση καινοτόμων χρωματικών και υλικών συνδυασμών ,καθώς και τολμηρών παρεμβάσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, η KPSGroup τολμάει και καταφέρνει να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε χώρους, με ποικίλες διαστάσεις και χρήσεις, συνδυάζοντας άριστα την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία ενός επίπλου και κατ’ επέκταση του χώρου. Η κατασκευή μοναδικών έργων με δική τους προσωπικότητα, χωρίς ο πελάτης να περιορίζεται σε τυποποιημένα μοντέλα και υλικά, έχει ως αποτέλεσμα το έπιπλα να φέρουν πια τη δική τους αισθητική υπογραφή.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Μια προσεκτικά στοχευμένη και διακριτική προσέγγιση, με στόχο τη μετατροπή οικείων προς τον πελάτη χώρων, οδηγεί σε σχεδιαστικά άρτιες και πρακτικά υλοποιήσιμες ιδέες, εναρμονισμένες με τις αρχικές επιθυμίες του αλλά και την προσθήκη μιας ιδιαίτερης ‘πινελιάς’. Ως αποτέλεσμα της άριστης τεχνογνωσίας του αντικειμένου, της μεγάλης εμπειρίας καθώς και της αγάπης για δημιουργία που χαρακτηρίζει τα μέλη της ΚPSGroup, παρέχονται ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης με λειτουργικό design και εναρμονισμένες με το περιβάλλον. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας παρέχουν συμβουλές και προτάσεις, ώστε ο αρχικός χώρος να διατηρεί τη θέση και το πεδίο δράσης του πελάτη με τη χρήση τρισδιάστατων παρουσιάσεων.

3D RENDERING

Με το βλέμμα στο μέλλον και στις σύγχρονες τεχνολογίες,η εταιρία είναι από τους πρώτους στο χώρο που υιοθέτησε την μέθοδο 3D Rendering. Η γρήγορη και απλουστευμένη εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού ενός εικονικού αρχιτεκτονικού χώρου, χωρίς την αλλοίωση της αρχικής εικόνας του πελάτη. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας προσομοιωμένης χωροταξικής δημιουργίας, την οποία ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μια φωτορεαλιστική μακέτα του χώρου που επιθυμεί να ανακαινίσει ή να δημιουργήσει εκ νέου. Ιδιαίτερα για την κατασκευή και επίπλωση επαγγελματικών χώρων η KPsGroup απέδειξε ότι κατέχει άριστες γνώσεις χειρισμού του συγκεκριμένου αντικειμένου προς όφελος του πελάτη, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα μιας όσον το δυνατόν πιο ρεαλιστικής αναπαράστασης της αρχικής ιδέας. Παράλληλα, η τεχνική δημιουργεί υψηλής τεχνολογίας συνθήκες απεικόνισης ενός τρισδιάστατου χώρου, αναλλοίωτης στο χρόνο.

ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η KPSGroup εξειδικεύεται στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής επίπλων και ειδικών κατασκευών από έπιπλα δωματίου, πόρτες οποιασδήποτε φύσεως, έως και κατασκευή υποδοχής (reception desk) με σεβασμό στην ποιότητα και στις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις των πελατών της. Με έμφαση στην αισθητική τελειότητα, την άνεση αλλά και την ανθεκτικότητα στο χρόνο, η ομάδα της ΚPSGroup σχεδιάζει, κατασκευάζει και παραδίδει μικρά έπιπλα, συνθέσεις και μεμονωμένα κατά παραγγελία έπιπλα, σε μοντέρνα και κλασσική γραμμή, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χώρου καθώς και στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων και υφασμάτων, με τη χρήση άπειρων χρωματικών συνδυασμών.

348

Ολοκληρωμένα Project

192

Ευχαριστημένοι Πελάτες

423

Μελέτες & Προτάσεις

654

Ειδικές Κατασκευές